Media

Μάκης Δελαπόρτας: Ο Δάκης είχε στεναχωρηθεί με όλα αυτά που έγραφαν

Για τον αείμνηστο τραγουδιστή Δάκη μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην πρόσφατη απώλεια του Δάκη αναφέρθηκε από καρδιάς ο Μάκης Δελαπόρτας όταν συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του Love It στον ΣΚΑΪ.

«Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου. Ήξερα τα πάντα, ήξερα πως θα φύγει και το ήξερε ότι θα φύγει. Μιλούσαμε καθημερινά.

Έβλεπε ότι φεύγει, μου έλεγε “δεν φοβάμαι το θάνατο, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθώ και τελικά ταλαιπωρούμαι”.

Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος, βρέθηκαν άνθρωποι που έγραψαν ότι “έμεινε 42 κιλά, υποφέρει, είναι μόνος του, δυστυχισμένος”, όλα αυτά. Τα διάβασε αυτά και στεναχωρήθηκε πολύ», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, έζησε επτά ζωές, έφηβος πάντα, δεν είχε ηλικία. Γι’ αυτό έκλαψα εγώ όταν έφυγε ο Δάκης, για δυο λόγους.

Ο πρώτος ήταν γιατί δεν είχε ηλικία, ήταν σαν να έφευγε ένας συνομήλικος μου και ο δεύτερος γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»