Media

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιος ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας;

Τα περιορισμένα υλικά που είχαν στη διάθεση τους οι παίκτες του MasterChef μετά τους αποκλεισμούς της Άλκηστις, αλλά και η επιλογή που έκανε για το κύριο υλικό το κιθαράκι, τους δυσκόλεψε αρκετά.

Τελικά στα καλύτερα πιάτα ήταν…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 2