Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: «Πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό»

Ματίνα Παγώνη: «Πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό»

“Κάνω shopping therapy” παραδέχεται, μέσα σε όλα, η Ματίνα Παγώνη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε την Παρασκευή η Ματίνα Παγώνη Τα ακριβά κομμάτια στην ντουλάπα της, ο Τάκης Ζαχαράτος, η σχέση της με την εκκλησία, το παιδί που δεν έκανε…«Κάνω shopping therapy.

Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», παραδέχεται η Ματίνα Παγώνη και εξομολογείται:

«Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμε, δεν έχω πάει ακόμα να δω την παράσταση»

«Φυσικά πιστεύω στον Θεό. Βέβαια, πέρασα μία δύσκολη φάση τώρα με τον κορονοϊό και το θέμα της εκκλησίας γιατί ήμουν η πρώτη που είχα βγει και είχα πει ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε. Εγώ στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω και υπάρχει ένας λόγος, ότι δεν μπορώ να στέκομαι όρθια. Προτιμώ, όμως, να ακούσω όλες τις ψαλμωδίες από την τηλεόραση», λέει η Ματίνα Παγώνη, ενώ για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί απαντά:

«Είχα την εξής άποψη, όταν κάνεις ένα παιδί το μεγαλώνεις. Άρα το παιδί πρέπει να έχει δίπλα τη μάνα του, όχι τον πατέρα του ή οποιονδήποτε. Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το έκανα».

Media Τελευταίες ειδήσεις