Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κάνει πρεμιέρα σε τηλεοπτικό πάνελ και ξεφαντώνει

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κάνει πρεμιέρα σε τηλεοπτικό πάνελ και ξεφαντώνει

Ο εκρηκτικός Μαυρίκιος Μαυρικίου έρχεται με φόρα σε τηλεοπτικό πάνελ στην Κύπρο, και υπόσχεται να γίνει το «έλα να δεις».

Ο μουσικός και επιχειρηματίας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, φροντίζει να μας προειδοποιήσει μουσικά ότι θα γίνει το… «έλα να δεις», καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής και νιώθει πιο ενθουσιασμένος από ποτέ.

«Θα σας πω μόνο ότι για τις ανάγκες του τρέιλερ έψησα φλαούνες και κλέφτικο στο φουρνί, έκανα τικ-τοκ, μάζεψα κεράσια και έφτιαξα κουπέπια… με την Ιλάειρα αγκαλιά και όλη την παρέα!!», έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσιεύοντας εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας εκπομπής.

Και το τρέιλερ της νέας εκπομπής, που φέρει τον τίτλο «Έλα να δεις» και θα προβάλλεται στον αέρα του Ομέγα της Κύπρου με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου, κυκλοφόρησε το βράδυ της Δευτέρας στο διαδίκτυο.

Σε αυτό έχουν τον πρώτο λόγο τόσο η πρωτότυπη μουσική σύνθεση που υπογράφει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και το ευρύτερο κέφι που επικρατεί στην τηλεοπτική ομάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις