Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου

«Η Ιλάειρα σέρνει… καράβι», λέει με χιούμορ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για την προχθεσινή τους εμφάνιση στο J2US, αλλά και για τη μετακόμισή τους στο Χαλάνδρι μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Η Ιλάειρα, επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, κι εδώ είχαμε ένα πολύ ποπ κομμάτι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό.

Εμείς εδώ δεν κάνουμε ότι θέλουμε, υπηρετούμε το κόνσεπτ. Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν τη βοήθησε. Όσες φορές μας κρίνουν αυστηρά, ο κόσμος φανατίζεται», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το J2US.

Για τη μετακόμισή τους στο Χαλάνδρι, η Ιλάειρα Ζήση είπε: «Μετακομίζουμε στο Χαλάνδρι, είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα.

Το ήθελα πάρα πολύ και μου έκανε το χατίρι», ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Φεύγω γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν.

Όταν μου το ζήτησε η Ιλάειρα είπα αμέσως το ναι. Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι. Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, η Ιλάειρα σέρνει καράβι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι