Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτες της με διέβαλαν ότι έλεγα πράγματα για εκείνη

Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτες της με διέβαλαν ότι έλεγα πράγματα για εκείνη

Τις εκπομπές, τα πρόσωπα της φετινής σεζόν, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε ο Μεγακλής Βιντιάδης, μιλώντας σήμερα (10.10.2023) στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Δεν ήταν καθόλου κακή η εμπειρία μου από την Ελένη Μενεγάκη. Είπαν και έγραψαν πολλά πράγματα, δεν ισχύει κανένα από αυτά. Πολλοί συνεργάτες της που παρίσταναν τους καλούς απέναντί της με διέβαλαν ότι έλεγα πράγματα για εκείνη», τόνισε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Εγώ το μόνο που είχα πει είναι ότι η Ελένη πρέπει να αλλάξει το concept της εκπομπής της, γιατί κάθε χρόνο βλέπω το ίδιο πράγμα. Το ‘χει συνηθίσει και το κάνει καλά, είναι πλέον διαχρονική», διευκρίνισε ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης. 

   

«Τότε υπήρχε ενθουσιασμός, “ψώνιο”, δούλευαν όλοι με περισσότερο πάθος. Τώρα νομίζω ότι το κάνουν για αγγαρεία, έχουν φύγει οι επαγγελματίες και έχουν μείνει οι ερασιτέχνες», είπε επίσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε πως ξεχωρίζει τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Τσολάκη στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και την Έλλη Στάη και τη Ράνια Τζίμα στον τομέα της ενημέρωσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις