Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μιμή Ντενίση: Τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όταν τελείωνε ο ρόλος μου

Μιμή Ντενίση: Τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όταν τελείωνε ο ρόλος μου

“Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ” ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για ορισμένα αστεία περιστατικά που είχαν τύχει κατά τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τα όσα έμαθε κοντά της.

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι», είπε η Μιμή Ντενίση και συνέχισε:

«Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

 

«Είχα εγώ σκηνή και αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο που ήταν πολύ ερωτευμένη τότε με τον Γιώργο Ηλιάδη, έλεγα εγώ τα λόγια, τελείωνα, περίμενα, στεκόμουν σε πλήρη αμηχανία στη σκηνή και έλεγε από μέσα «Καλέ έρχομαι, ένα τηλέφωνο κάνω». Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Media Τελευταίες ειδήσεις