Media

Μίνα Χειμώνα: «Μίλησα με τον Νίκο Φώσκολο που μου είπε “δεν έχω να σε κάνω κάτι τώρα”»

«Είχα κάποιες συζητήσεις, μετά μου είπαν "όχι, θα ξανάρθεις για ένα εξάμηνο" και απάντησα πως "χάρες εγώ δεν θέλω» ομολογεί η Μίνα Χειμώνα

«Το τέλος του ρόλου μου στο “Καλημέρα ζωή” του Νίκου Φώσκολου ήταν ένα θολό σημείο» τόνισε μεταξύ άλλων η Μίνα Χειμώνα.

Για τη συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο Νίκο Φώσκολο στο σίριαλ “Καλημέρα ζωή” και για την ολοκλήρωση αυτής μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, η Μίνα Χειμώνα στη νέα συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή τη νέα θεατρική της παράσταση.

«Το “Καλημέρα ζωή” ήταν το δεύτερο παιδί του Νίκου Φώσκολου, έτσι το χαρακτήριζε εκείνος και δεν ερχόταν πάρα πολύ συχνά στα δικά μας γυρίσματα όσο στη Λάμψη.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, δεν ερχόταν και πολύ συχνά γενικότερα. Ήταν πολύ απαιτητικός σε αυτό που έγραφε γιατί ήθελε να το δει όπως το είχε οραματιστεί και γι’ αυτό επέμενε στο να βγαίνουν κάποιες σκηνές και να είναι πολύ ζόρικες πολλές φορές» περιέγραψε αρχικά η ηθοποιός.

«Το τέλος του ρόλου μου στη σειρά ήταν ένα θολό σημείο. Κάποια στιγμή αποφασίστηκε ότι τελείωσε ο ρόλος μου, μετά από τόσο καιρό που στήριζα τη σειρά. Είχα κάποιες συζητήσεις, μετά μου είπαν “όχι, θα ξανάρθεις για ένα εξάμηνο” και απάντησα πως “χάρες εγώ δεν θέλω”.

Τελείωσε ο ρόλος, αφού το αποφάσισε το καλλιτεχνικό, κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη, μίλησα και με τον Νίκο που μου είπε πως “δεν έχω να σε κάνω κάτι τώρα”. Του είπα, δεν πειράζει, θα φύγω στην Αμερική όπως όλοι», πρόσθεσε.

«Ήμουν η δεύτερη μακροβιότερη ηθοποιός στη σειρά, δέκα χρόνια. Για όλα αυτά που τελειώνουν, όπως και με τις παραστάσεις, είναι ένας μικρός θάνατος. Πέρασε ένα διάστημα δηλαδή μέχρι να μπω σε κανονική ροή και ρυθμούς ζωής» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μίνα Χειμώνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας