Media

Μπέσσυ Αργυράκη για τις απώλειές της: Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί έχουμε μείνει πια οι δύο

“Το λέω και δεν το πιστεύω ότι τώρα δεν υπάρχει η Μαριάννα, που με τόση φροντίδα μας έκανε όλα αυτά. Και ο Ρόμπερτ επίσης, αυτός ο υπέροχος συνάδελφος. Δεν υπάρχουν πια” είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Συγκινήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά όταν είδε στην οθόνη την Μαριάννα Τόλη και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

«Βουρκώσατε κυρία Αργυράκη! Πως αισθάνεσαι όταν το βλέπεις αυτό;» ρώτησε η οικοδέσποινα της εκπομπής, αμέσως μετά το απόσπασμα από την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Και η καλεσμένη της απάντησε βουρκωμένη: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, πλέον. Μέχρι πρότινος ήταν μόνο θετικά. Τώρα είναι ανάμεικτα και το ξέρει όλος ο κόσμος το γιατί».

«Γιατί έχουμε μείνει πια οι δύο. Οι άλλοι δυο υπέροχοι, που δεν το πιστεύω κιόλας για να είμαι ειλικρινής… Το λέω και δεν το πιστεύω ότι τώρα δεν υπάρχει η Μαριάννα, που με τόση φροντίδα μας έκανε όλα αυτά. Και ο Ρόμπερτ επίσης, αυτός ο υπέροχος συνάδελφος. Δεν υπάρχουν πια».

 

«Υπάρχουν όμως πάντα μέσα από τα τραγούδια τους, μέσα από τις μελωδίες τους και ο κόσμος δεν τους ξεχνάει.

Γιατί ένας ωραίος καλλιτέχνης πάντα μένει στη συνείδηση του κόσμου» πρόσθεσε, με τρυφερότητα, η Μπέσσυ Αργυράκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show του Action 24.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας