Media

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν αποφασίσαμε εμείς για την απομάκρυνση του Γιώργου Τσαλίκη από τον ΣΚΑΪ»

Τι δήλωσε για τον Πέτρο Λαγούτη;

«Δεν αποφασίσαμε εμείς για την απομάκρυνση του Γιώργου Τσαλίκη από τον ΣΚΑΪ», ξεκαθάρισε η Ναταλί Κάκκαβα.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε το πρωί του Σαββάτου (04.05.2025) η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία απάντησε για το «Big Brother», τον Γιώργο Τσαλίκη και άλλα ζητήματα. 

«Το 14,4% που έκανε ο Πέτρος Λαγούτης θεωρήθηκε επιτυχημένη πρεμιέρα, ενώ το 23% που είχαμε κάνει εμείς, κρίθηκε αποτυχημένο. Ακούσαμε πολλά με τον Γρηγόρη για το αν ήμασταν καλοί ή όχι σε αυτό που κληθήκαμε να κάνουμε. Ήμασταν κάκιστοι, ήμασταν οι χειρότεροι παρουσιαστές που θα μπορούσε να επιλέξει το κανάλι για αυτό το ρόλο. Δεν κάναμε αυτό για το οποίο κληθήκαμε να κάνουμε. Ήμασταν αναγνώστες ενός autocue, ενώ δεν ήταν αυτή η αρχική συμφωνία», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.  

«Όπου στεκόμασταν κι όπου βρισκόμασταν, είχαμε έναν άνθρωποι να φιλοξενείται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να μας κατηγορεί ότι του πήραμε τη δουλειά. Δεν έχω να λύσω κάτι μαζί του, γιατί ήταν ένα θέμα που αφορούσε τον Γιώργο και τον ΣΚΑΪ. Δεν αποφασίσαμε εμείς για την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΪ. Βαλόμασταν από έναν άνθρωπο που είχε όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά εμείς δεν φταίγαμε σε κάτι. Έλεγε ότι δεν τον πήραμε ένα τηλέφωνο, εκείνος μας πήρε;», δήλωσε για τον Γιώργο Τσαλίκη, η Ναταλί Κάκκαβα,

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα