Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: «Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους σαν τρόπαια»

Ναταλία Γερμανού: «Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους σαν τρόπαια»

«Μπορεί και εκείνοι από τη μεριά τους να με έβλεπαν ως τρόπαιο, όχι ομορφιάς. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου ότι τώρα αυτός γιατί είναι μαζί σου, μήπως σε εκμεταλλεύεται;», λέει η Ναταλία Γερμανού.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος.

Ενώ όλοι συμφωνούν ότι είσαι ευφυής και οξυδερκής άνθρωπος, μήπως κάποιες από τις επιλογές του παρελθόντος έμειναν κυρίως στην εικόνα;

Ε, βέβαια. Υπήρξαν φορές που ενθουσιάστηκα με ανθρώπους λόγω της εικόνας τους. Έλεγα «τι ωραίος άντρας είναι αυτός». Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους σαν τρόπαια. Μπορεί και εκείνοι από τη μεριά τους να με έβλεπαν ως τρόπαιο, όχι ομορφιάς…

Το είχες άγχος αυτό;

Έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και μετά το ξεχνούσα. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου ότι «τώρα αυτός γιατί είναι μαζί σου, μήπως σε εκμεταλλεύεται;».

Σε εκμεταλλεύτηκαν όμως;

Χαλάλι τους, αν το έκαναν, εγώ ωραία πέρασα. Ακόμη και εκείνοι που ίσως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάτι είχαν να κερδίσουν μπορεί να με αγάπησαν και λίγο, με τον δικό τους τρόπο.

Αγάπησες ή αγαπήθηκες περισσότερο;

Αγαπήθηκα. Με αγάπησαν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι, που τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Κρατάς καλή σχέση με τους πρώην σου.

Υπάρχει αυτή η φήμη, αλλά διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τους έχω επιλέξει και με έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά, είναι άνθρωποι που δεν θες να χάσεις από τη ζωή σου.

Ο έρωτας στα… ήντα είναι διαφορετικός;

Ερωτεύεσαι όλο και πιο δύσκολα. Στα 30 βλέπεις κάτι ωραίο να περνά και κάνεις επιφώνημα επιδοκιμασίας. Στα 50+ εντυπωσιάζεσαι από ένα βλέμμα, από μια ατάκα που θα σε αφήσει ξερή.

Εσύ και η κουμπάρα σου, η Άννα Βίσση, ανοίξατε το δρόμο για τον έρωτα με μικρότερους άντρες, είναι η αλήθεια. Τώρα δεν προκαλεί πια την ίδια εντύπωση.

Εγώ όμως ακούω να λένε ακόμα τη φράση «Τη συμπαθώ πολύ αυτή γιατί είναι μανούλα». Αυτό για μένα είναι ένα επίσης ρατσιστικό σχόλιο για όσες δεν κατάφεραν ή δεν μπόρεσαν να γίνουν μανούλες. Αυτή η φράση κατατάσσει όλες εμάς σε μια κατηγορία λιγότερο συμπαθητικών γυναικών. Δεν είναι λίγο άδικο αυτό; Ή αυτόματα όσες είναι μανούλες βρίσκονται στο απυρόβλητο και έχουν το ακαταλόγιστο και είναι ξεχωριστά άτομα; Υπάρχουν πάρα πολλές μάνες που δεν θα έπρεπε να κρατάνε παιδιά στην αγκαλιά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις