Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού για Αυτιά – Κασσελάκη: «Είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του»

Ναταλία Γερμανού για Αυτιά – Κασσελάκη: «Είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του»

Θέση στην κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη πήρε η Ναταλία Γερμανού. «Ο κ. Κασσελάκης είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του στον Γιώργο Αυτιά», υποστήριξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Για τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και του Στέφανου Κασσελάκη η Ναταλία Γερμανού η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στην εκπομπή της «Καλύτερα δε Γίνεται», από τη συχνότητα του Alpha.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι τον ενόχλησε η φράση: Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο. Δεν είπε κάτι τέτοιο ο κύριος Αυτιάς. Προσέξτε. Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά. Παρακαλώ μην μου την ”πέσετε”», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, και πρόσθεσε:

«Ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι καν φίλος μου. Ένα ”χαίρω πολύ” λέμε όταν βρισκόμαστε. Άλλο ”τι μέλλει γενέσθαι” με υπονοούμενα σαφή, τι κάνουν τα αγοράκια μεταξύ τους στα αποδυτήρια και άλλο αυτό που είπε. Αλλά και από την άλλη, τι εννοεί με το ”τι μέλλει γενέσθαι”; Τι εννοεί; Οι λέξεις έχουν σημασία, έχουν βάρος», συνέχισε τον συλλογισμό της η παρουσιάστρια του Alpha.

«Αν ο Γιώργος Αυτιάς έλεγε ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο είναι άλλο. Έτσι όπως το ακούω, δεν σημαίνει τίποτα», υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού.

«Ο κύριος Κασσελάκης είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του στον Γιώργο Αυτιά. Διάβασε τη γραπτή ανακοίνωση, γιατί είδε τι έγινε στο διαδίκτυο, τού την έπεσαν πολλοί. Γενικά ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Καλά κάνουν, το έχει κερδίσει αυτό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μεγάλη του κατάκτηση αλλά θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον νέο αέρα που έχει φέρει παρά με την ερωτική του ζωή», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις