Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου

Ναταλία Γερμανού: Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου

«Στεναχωρήθηκα για μένα και τον συνεργάτη μου που στεναχωρήσαμε άλλους ανθρώπους», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Η παρουσιάστρια απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Κορδώνη και το μπλουζάκι με τον Κεμάλ στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Πολλές φορές υπάρχουν καλές εκπομπές που δεν αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης και μέτριες εκπομπές που κάνουν καλά νούμερα. Του χρόνου συνεχίζουμε όπως και όσοι είμαστε. Θα κάνουμε πιο πλούσια την εκπομπή, αλλά η συνταγή θα είναι η ίδια», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια για το περιστατικό με τον Γιάννη Κορδώνη: «Στεναχωρήθηκα για μένα και τον συνεργάτη μου που στεναχωρήσαμε άλλους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη και στην περίπτωση αυτή έφταιξα εγώ περισσότερο γιατί είμαι παρουσιάστρια».

 

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Με το γέλιο μου προσέβαλα και στεναχώρησα ανθρώπους που είναι τηλεθεατές της εκπομπής. Λάμβανα μηνύματα που μου έλεγαν “είσαι η ντροπή του πατέρα σου, ο οποίος είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων”».

Media Τελευταίες ειδήσεις