Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Ναι, δεν είναι αυτός ο άνθρωπος ο Γιάννης Μπέζος

Ναταλία Γερμανού: Ναι, δεν είναι αυτός ο άνθρωπος ο Γιάννης Μπέζος

Απόλυτη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού για την προσωπικότητα του Γιάννη Μπέζου.

Μέσα από τον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής στον Alpha, “Καλύτερα δε γίνεται” θέλησε η Ναταλία Γερμανού να τοποθετηθεί για τον Γιάννη Μπέζο με αφορμή όσα είπε για εκείνον ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης σε συνέντευξη του.

Ειδικότερα, νεαρός ηθοποιός τόνισε την εξαιρετική συμπεριφορά του Γιάννη Μπέζου προς τους συναδέλφους του, λέγοντας «Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε.

Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά».

Με αφορμή αυτή του τη δήλωση, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο, για να εκφράσει τη δική της άποψη για τον Γιάννη Μπέζο.

«Σε αυτά πρέπει να στεκόμαστε. Ίσως να είναι και μία απάντηση σε όλους αυτούς που λένε ότι ο Γιάννης Μπέζος δεν δίνει αυτόγραφα, δεν είναι αγκαλίτσας, δεν λέει ελάτε να βγάλουμε όλοι μαζί φωτογραφία αγκαλιά να φιλιόμαστε.

Ναι, δεν είναι αυτός ο άνθρωπος ο Γιάννης Μπέζος. Είναι όμως αυτός ο άνθρωπος (που περιγράφει ο Ιωάννης Απέργης)» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Στην τελική πρέπει να μετράμε τι είναι το πιο ουσιαστικό: αυτό ή το να βγαίνουμε όλοι μαζί αγκαλιά φωτογραφίες όταν μας σταματάνε στον δρόμο και όταν φεύγετε από κοντά μας να μη μας νοιάζει τίποτα και πώς δουλεύουν οι άλλοι άνθρωποι γύρω μας;» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Θέλω να τα επιβεβαιώσω όλα αυτά, γιατί έχω συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Είναι πολύ φροντιστικός, μας βοηθούσε, πραγματικά υπέροχος άνθρωπος» σημείωσε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα.

Media Τελευταίες ειδήσεις