Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Τίποτα δεν απαγορεύεται, όλα επιτρέπονται αρκεί να νιώθεις καλά

Ναταλία Γερμανού: Τίποτα δεν απαγορεύεται, όλα επιτρέπονται αρκεί να νιώθεις καλά

“Δεν θα στερήσω στον Περικλή Κονδυλάτο να έχει τη γνώμη του” υπογραμμίζει η Ναταλία Γερμανού.

Θέση στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, περί κιλών και δημόσιων εμφανίσεων, θέλησε να πάρει η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον αέρα του “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha.

«Το θέμα δεν είναι σε αυτή τη ζωή το τι ρωτάς κάποιον αλλά το πώς το απαντάει; Ή μήπως τελικά το θέμα είναι, παιδιά μου, τι συνεχίζουμε να ρωτάμε τους ανθρώπους; Γιατί εγώ πια έχω βαρεθεί πολύ πια τις ερωτήσεις που γίνονται», τόνισε, αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να συμπληρώνει πως «το θλιβερό για μένα είναι αυτό που είπε η Σοφία Βογιατζάκη, που δείχνει ότι το γεγονός αυτό έχει περαστεί στις γυναίκες, ότι έχουν δίκιο οι Περικλήδες Κονδυλάτοι και αυτό απαγορεύεται.

«Τίποτα δεν απαγορεύεται. Όλα επιτρέπονται αρκεί να σε κάνουν να νιώθεις καλά, εμένα και το σώμα μου. Δεν θα στερήσω στον Περικλή Κονδυλάτο να έχει τη γνώμη του, αν εκείνος πιστεύει ότι μόνο οι αδύνατες γυναίκες δικαιούνται να φορούν crop top και παντελόνι έξω» πρόσθεσε, με σαφήνεια, η Ναταλία Γερμανού.

  

«Από την άλλη, δεν θα στερήσω κι από μένα το δικαίωμα να φορέσω crop top εάν μου αρέσει κι ας έχω λιπάκι».

Media Τελευταίες ειδήσεις