Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Το σκέφτηκα να βάλω μία άνω τελεία στην εκπομπή

Ναταλία Γερμανού: Το σκέφτηκα να βάλω μία άνω τελεία στην εκπομπή

“Δεν έχετε άδικο όμως, κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις πριν νιώσεις τη βαρεμάρα του κόσμου και σου πουν εκείνοι: τράβα σπίτι σου” σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε δηλώσεις στο “I Love ΣουΚου” και στον Αλέξανδρο Ρούτα. Η παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε για τον ανταγωνισμό και τη σκέψη που είχε να υπάρξει μία παύση στην εκπομπή της το Σαβ/κο.

«Τον ανταγωνισμό τον εκτιμώ, τον τιμώ και τον παρακολουθώ. Στην προκειμένη περίπτωση είναι συναγωνισμός, το έχω πει πολλές φορές και ίσως ακούγεται κλισέ αλλά δεν είναι.

Με τον Κώστα Τσουρό έχουμε περάσει υπέροχα ως συνεργάτες και συνεχίζουμε σαν φίλοι. Δεν χαλάνε οι φιλίες για τις ζώνες», δήλωσε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο show στην Ελλάδα. Όταν πρωτοείδα το αρχικό format όπως το παρουσιάζει στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας, το ζήλεψα και είπα να το δοκιμάσω», απαντά η παρουσιάστρια για το Secret Song, που έρχεται το επόμενο διάστημα στον Alpha.

«Το σκέφτηκα να βάλω μία άνω τελεία στην εκπομπή αλλά αυτή η παρέα είναι σαν μαγνήτης και πάντα καταλήγω να λέω: άντε άλλη μία χρονιά.

Δεν έχετε άδικο όμως, κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις πριν νιώσεις τη βαρεμάρα του κόσμου και σου πουν εκείνοι: τράβα σπίτι σου», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

“Πιθανόν έχω υπάρξει κι εγώ κατά καιρούς παλιόπαιδο, μπορεί στα 30 αυτά χρόνια που κάνω τηλεόραση να μην ήμουν πάντα άγγελος. Μπορεί να υπήρξα κι εγώ κάποιες φορές μη διαχειρίσιμη αλλά κακό παιδί δεν υπήρξα ποτέ.”

Media Τελευταίες ειδήσεις