Media

Νατάσα Μποφίλιου: Φοβήθηκα, μας σημάδευαν ληστές με όπλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτη αποκάλυψη από την τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου για ένα περιστατικό που έζησε ενώ βρισκόταν σε μία ταβέρνα.

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Μποφίλιου, που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό, όπου βρισκόταν σε μια ταβέρνα και μπήκαν μέσα ένοπλοι ληστές.

«Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι.

Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα.

Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”».

https://www.youtube.com/watch?v=F6OhcvBiVwY

Η Νατάσα Μποφίλιου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα περιστατικό που είχε με μια θαυμάστρια μετά από συναυλία της στη Θεσσαλονίκη.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Σταύρος Φλώρος που ακρωτηριάστηκε φώναξε «Τηλέμαχος» μετά από νίκη σε αγώνισμα στο Survivor - Η ιστορία με τον 15χρονο που «χάθηκε» στην Καβάλα
Ο Σταύρος Φλώρος κατάγεται από την Μεσορόπη Καβάλας και συντοπίτης του ήταν ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμιρίκας που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα αδέρφια του από το φλεγόμενο σπίτι τους
Σταύρος Φλώρος