Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα κόντρα Ηλία Ψινάκη με Ευγενία Μανωλίδου

Νέα κόντρα Ηλία Ψινάκη με Ευγενία Μανωλίδου

Πού πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωποι ο μάνατζερ και η μαέστρος

 Κάποιοι λένε ότι ο καβγάς τους είναι στημένος. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις τους είναι τυπικές. Κανείς όμως δεν θεωρεί ότι ο Ηλίας Ψινάκης και η Ευγενία Μανωλίδου είναι… φίλοι! Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κόντρα πουλά και για το λόγο αυτό ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να την εκμεταλλευτεί… όπου και όπως μπορεί!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σε ένα από τα επόμενα live του «Dancing with the stars» o Ηλίας Ψινάκης πρόκειται να… μονομαχήσει με την Ευγενία Μανωλίδου αφού οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να πείσουν το μάνατζερ να εμφανιστεί στο talent show… και να χορέψει!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Ψινάκης προτιμά αντί να χορέψει, να καθίσει στην κριτική επιτροπή και, ως guest μέλος αυτής, να κρίνει την Ευγενία Μανωλίδου, όπως δεν μπορεί να την κρίνει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! 

Προς το παρόν, όλα συζητιούνται αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit μάλλον ο ΑΝΤ1 θα δεχτεί να γίνουν και τα δύο: δηλαδή ο Ψινάκης πρόκειται σε ένα από τα επόμενα live του talent show και να χορέψει αλλά και να κρίνει. Και είναι σίγουρο πως και οι δύο guest του εμφανίσεις στο «Dancing with the stars» θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι του Αμαρουσίου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε