Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι «υποδέχθηκε» τον Τριαντάφυλλο στο Καλό Μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι «υποδέχθηκε» τον Τριαντάφυλλο στο Καλό Μεσημεράκι

Απρόσμενη έκπληξη είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό μεσημεράκι”!

Ένας διαφορετικός Τριαντάφυλλος εισέβαλλε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά με τον παρουσιαστή να αιφνιδιάζεται αλλά και να… μοιράζεται δυο λόγια με το τηλεοπτικό κοινό.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του τραγουδιστή στην εκπομπή Πρωινό Μας, όπου και η Φαίη Σκορδά τον… προέτρεψε να κάνει έκπληξη στη μεσημεριανή εκπομπή. “Δεν ξέρεις ότι ο Μουτσινάς κάνει χιουμοριστική εκπομπή και τα λέει καλοπροαίρετα;

Άμα τον έβλεπες παλιά, θα πας να του δώσεις ένα φιλί! Όχι, θα το κάνεις για μένα! Τέλος» τόνισε, με τρόπο απόλυτο, η Φαίη Σκορδά.

Έτσι, μια ολόσωμη εικόνα εισήλθε απρόσμενα στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς τρομοκρατήθηκε αρχικά για να πει δυο λόγια δημόσια στη συνέχεια.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Γιατί ασχολείται η Φαίη Σκορδά; Για ποιο λόγο; Έχει όμως δίκιος ο άνθρωπος».

«Δεν είδα τι είπε αλλά έχει δίκιο» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ για να περάσει λιτά σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις