Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική σχέση, το επόμενο τηλεοπτικό βήμα και οι υποχωρήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική σχέση, το επόμενο τηλεοπτικό βήμα και οι υποχωρήσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για το πώς κρίνει ότι είναι η ιδανική σχέση. Σημειώνει ότι δεν είναι καλό σημάδι να κάνει κάποιος εκ των δύο σημαντικές και συνεχείς υποχωρήσεις για να μπορέσει να υπάρξει μέσα σε αυτή.

Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς και ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής – ηθοποιός, Νίκος Μουτσινάς, μίλησε για τη σχέση του με την επιτυχία, τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό του τα τελευταία χρόνια, τι αναζητά σε μια συναισθηματική σχέση σήμερα, ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει κάποιος για να το θεωρεί φίλο του, καθώς και τι επιθυμεί για το άμεσο μέλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό.

Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω.

Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει”», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την πλευρά του, αποκάλυψε με ποιο τρόπο θα γιορτάσουν οι Onirama τα 20 χρόνια παρουσίας τους στο τραγούδι, τις χαρές και τις δυσκολίες που είχε το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τα lockdown, πώς είναι ως πατέρας, ενώ εξηγεί και ποιος είναι ο ρόλος του στην προώθηση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια, ώστε μετά από ένα διαζύγιο οι μπαμπάδες να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις