Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Νίκος Βέρτης: Δεν μπορεί ο αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα

Νίκος Βέρτης: Δεν μπορεί ο αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα

“Καταπέλτης” ο Νίκος Βέρτης για όσα συνέβησαν σε μαγαζί που εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα…

Για την έντονη δυσαρέσκεια του στις εφόδους της αστυνομίας, σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1” με τον Μάνο Βολάνη, την Μιράντα Σμουλιώτη και τον Γιώργο Τσεσμετζή.

Ειδικότερα, όσον αφοράστον εκνευρισμό την δεύτερη μέρα των εμφανίσεών του, ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πως “υπήρχαν, από ότι κατάλαβα, πάρα πολλές καταγγελίες στο μαγαζί.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή που είναι το Orama και δεν είναι μια κατοικημένη περιοχή, το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση.

Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξανάκανε τον έλεγχο, έφυγε και όλα ήταν κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για να κάνει τον έλεγχο για τρίτη φορά. Τον ίδιο έλεγχο.

Όταν λοιπόν σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου”.

“Δεν έχω αρνηθεί ποτέ όπου τραγουδάω, ούτε επιτρέπω σε κάποιον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, να μην γίνονται οι έλεγχοι, προσπαθούμε πάντα να είμαστε τυπικοί και να τηρούμε τον νόμο. Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να δούμε και την πραγματικότητα.

Δηλαδή μπαίνει ένας αστυνομικός μέσα σε ένα κατάστημα με ένα ηχόμετρο που μετράει τα ντεσιμπέλ. Εγώ είμαι καλλιτέχνης, είμαι μουσικός και έχω φάει τη μισή μου ζωή μέσα σε ένα στούντιο να ελέγχω και να επεξεργάζομαι τον ήχο.

Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα και με προσβάλλει το γεγονός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και θέλω η ποιότητα του ήχου σε ένα μαγαζί που τραγουδάω να είναι καλή.

Σίγουρα δεν θέλω να τραυματίσω κανενός τα αυτιά. Δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κάποιον” συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Βέρτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις