Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Survivor: «Θα με έτρωγαν λάχανο από την πρώτη εβδομάδα»

«Δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω εύκολα στο στρατηγικό κομμάτι» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια

Τους λόγους που απέρριψε την πρόταση να πάει στο Survivor αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε δεχτεί πρόσκληση να παίξει στο ριάλιτι επιβίωσης το 2024.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον λόγο που είπε όχι στο Survivor.

«Πριν δύο χρόνια ήταν η πρώτη φορά που με πήραν για να μου προτείνουν να πάω στο Survivor», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια: «Δεν θα πήγαινα γιατί δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, όχι στην κακουχία και στο φαγητό, αλλά δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω εύκολα στο στρατηγικό κομμάτι».

 

«Εγώ είμαι πολύ ανοικτό βιβλίο, δεν έχω ούτε κολπάκια, ούτε στρατηγικές. Οπότε, ή θα με έτρωγαν λάχανο από την πρώτη εβδομάδα γιατί αποκλείεται να είχα σκεφτεί όσο πονηρά θα έπρεπε να σκεφτώ ή θα περνούσα πάρα πολύ άσχημα», τόνισε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα