Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Άκης Πετρετζίκης στη Γερμανία

Ο Άκης Πετρετζίκης στη Γερμανία

Τον γνωρίσαμε μέσα από το «Master Chef», αλλά εκτός από το ριάλιτι μαγειρικής κέρδισε και μία θέση στο «Πρωινό Mou» μαγειρεύοντας καθημερινά για τους τηλεθεατές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

Εδώ και λίγες μέρες όμως, ο Άκης Πετρετζίκης κάνει… διεθνή καριέρα αφού παίζει σχεδόν καθημερινά σε κανάλια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας δίνοντας συμβουλές… όχι μαγειρικής όπως θα περίμενε κανείς, αλλά… ανακούφισης από τους μυικούς πόνους!

Ο Άκης, όπως θα έχετε δει, πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση προβάλλοντας έμπλαστρα. Η διαφήμιση αυτή λοιπόν δεν παίζει μόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και στου εξωτερικού. Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Άκης φαίνεται να μιλά γερμανικά προβάλλοντας το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά στην πραγματικότητα η φωνή του είναι ντουμπλαρισμένη.

Βέβαια, μπορεί η φωνή που ακούγεται στα γερμανικά να μην είναι δική του, αλλά μέσα από αυτή τη διαφήμιση ο «πρώτος έλληνας Master Chef» κάνει το… ντεμπούτο του στο εξωτερικό ως «Chefkoch Akis Petretzikis» και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια με τον Άκη Πετρετζίκη να μαγειρεύει και εκτός συνόρων της χώρας μας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε