Media

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάει καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα με την αγαπημένη εκπομπή «The 2night Show», με τον γνωστό παρουσιαστή μάλιστα να αποκαλύπτει πως στα προσεχή επεισόδια θα έρθει καλεσμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής στάθηκε όπως συνηθίζει σε θέματα της επικαιρότητας, όπως το «κόψιμο» Τζίμι Κίμελ για τα σχόλια στον Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική, την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ έδειξε και ένα μικρό teaser από την συνέντευξη που έχει κάνει και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Οι εκπομπές θα είναι δύο, Δευτέρα και Τρίτη, όχι την Τετάρτη. Θα γίνει χαμός και αυτή την χρονιά. Κυρίες και κύριοι, το The 2Night Show για 10η χρονιά μόλις ξεκίνησε!» ανέφερε αρχικά ο ίδιος, ο οποίος στην συνέχεια θέλησε να ρίξει την δική του… βόμβα.

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο επεισόδιο αναμένεται να κάνει πάταγο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καπουτζίδης και Άρης Μουγκοπέτρος καλεσμένοι απόψε του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μιλάει για τη μεγαλύτερη «δυσκολία» που αντιμετώπισε στη ζωή του και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, περιγράφει το ατύχημα που είχε πέρυσι το Πάσχα
Γιώργος Καπουτζίδης, Γρηγόρης Αρναούοτογλου