Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Λαζόπουλος μας αποχαιρετά με… XL «Τσαντίρι»

Ο Λαζόπουλος μας αποχαιρετά με… XL «Τσαντίρι»

Το προτελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της φετινής σεζόν μεταδόθηκε χθες και ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε πάλι να συγκεντρώσει στη συχνότητα του ALPHA πολλούς τηλεθεατές, αφού η σατιρική εκπομπή του σημείωσε 25,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκειά μετάδοσής της. Όπως λοιπόν σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, τη μεθεπόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου ο Λάκης θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» και θα δώσει ραντεβού για τον Οκτώβριο.

 Ωστόσο πριν κατεβάσει την… κουρελού στο «Τσαντίρι» του θα κάνει… κουρελού τα νεύρα πολλών, προβάλλοντας πώς τους τα έσουρε… ευρωπαϊκά. Αμέσως λοιπόν μετά το τελευταίο live «Τσαντίρι» της σεζόν, ο ALPHA θα προβάλλει το backstage της περιοδείας του Λαζόπουλου στην Ευρώπη με την παράσταση «Sorry… I’ m Greek» που έγραψε και σκηνοθέτησε.

Η κάμερα κατέγραψε πολλά από όσα συνέβησαν μπροστά αλλά και πίσω από τις σκηνές θεάτρων σε εννέα ευρωπαϊκές πόλεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας που ξεκίνησε στις 12 Μαΐου 2012 από το Ντίσελντορφ και συνέχισε στη Νυρεμβέργη, στο Μόναχο, στη Φρανκφούρτη, στη Στουτγκάρδη, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στη Ζυρίχη και στο Λονδίνο. Τα νεύρα… κουρέλια λοιπόν για τους Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελο Βενιζέλο, Θεόδωρο Πάγκαλο και πολλούς ακόμα πολιτικούς που θα δουν πώς τους σατίρισε ο Λάκης στην ευρωπαϊκή περιοδεία του.

Μέσα από δέκα ρόλους ο δημοφιλής δημιουργός παρουσίασε την ελληνική πραγματικότητα με κεντρικό ήρωα τον τσολιά, ενώ από τη σκηνή παρέλασαν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας τα οποία διηγήθηκαν τις ιστορίες τους προσπαθώντας να συνθέσουν το παζλ του τι συνέβη και φτάσαμε ως εδώ: στην οικονομική, αλλά και πολιτική κρίση.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου λοιπόν έχει… Extra Large «Τσαντίρι», αφού μετά το live θα δούμε και το backstage της παράστασης στις ευρωπαϊκές πόλεις. Πρόβες, παρασκήνια, διαδρομές, συνεντεύξεις, αλλά και δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών που παρακολούθησαν την παράσταση καθώς και την επίσκεψη του Λάκη Λαζόπουλου στους Πόντιους της Στουτγκάρδης. Ο Νίκος Αλιάγας μιλά για τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Sorry… I’m Greek», η Χάρις Αλεξίου κάνει guest εμφάνιση στο Ντίσελντορφ -στην πρεμιέρα της περιοδείας-, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται μαζί του στο Λονδίνο. Προτού λοιπόν ο Λαζόπουλος μας ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» θα μας αποζημιώσει με ένα XL «Τσαντίρι» που θα έχει από όλα, αλλά κυρίως… γέλιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε