Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Δεν θα είναι μια αναίμακτη ληστεία, θα γίνουν κι άλλες δολοφονίες

Ο Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Δεν θα είναι μια αναίμακτη ληστεία, θα γίνουν κι άλλες δολοφονίες

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Μιχάλης Πανάδης και η Ειρήνη Βαλατσού, ο Πασχάλης και η Ζαχαρούλα από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για όλα.

Για τον έρωτα της Ζαχαρούλας με τον Ντίνο, η Ειρήνη Βαλατσού ανέφερε: «Δεν ξέρω με ποια θα καταλήξει ο Ντίνος… Δεν θα δώσω εγώ το spoiler για τον Ντίνο, τη Μιράντα και την Αμαλία»

Για τη ληστεία που γίνεται στο πολυκατάστημα, ο Μιχάλης Πανάδης ανέφερε: «Ο ληστής δεν είναι κάποιος που ξέρουμε, κρύβει καλά τα χαρακτηριστικά του. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να τον έχει βάλει».

Ο Μιχάλης Πανάδης ανέφερε για τις εξελίξεις στη σειρά: «Θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες! Δεν ξέρω πόσο σύντομα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ μέλλον μπροστά μας».

Όσον αφορά στη νέα γυναίκα που εμφανίζεται στη σειρά, αναφέρει: «Είναι μια γυναίκα που σχετίζεται με τον Ντίνο Παπακώστα. Θα μπορούσε να έρθει για να τα βρει με τον Ντίνο, αλλά δεν έρχεται γι’ αυτό».

Για τη σχέση του με την Τζένη: «Επιτέλους ζευγαρώνει ο Πασχάλης με την Τζένη μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες». 

«Ο Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 20:00 με καταιγιστικές, απρόσμενες και αναπάντεχες εξελίξεις.

Μια ληστεία στον «Παράδεισο» αλλάζει τα πάντα! Το μυστικό του Χριστόφορου και της Βικτώριας, ότι ο Άγης είναι γιος τους, αποκαλύπτεται…

Η εμπιστοσύνη της Όλγας στον Αποστόλη κλονίζεται, ενώ η σχέση του με τον Πάρη βρίσκεται σε οριακό σημείο… Ο Άγης αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα του με την Γεωργία…

Ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται κοντά, ενώ την βοηθά να πάρει τον «Παράδεισο»… Η Τζένη και ο Πασχάλης γίνονται ζευγάρι και ο Ντίνος ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στην Μιράντα… Η Λιζέτα Παπακώστα, η γυναίκα του Ντίνου, έρχεται από την Αμερική και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του…

Media Τελευταίες ειδήσεις