Media

Ο Παράδεισος των κυριών – Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η Αμαλία είναι έτοιμη συναισθηματικά για κάτι καινούργιο

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η αγαπημένη μας Αμαλία από την τηλεοπτική σειρά «Παράδεισος των κυριών» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την εξέλιξη του ρόλου της τη δεύτερη σεζόν.

«Πολλά καινούργια συναισθήματα, πολλές αποκαλύψεις. Νομίζω ότι είναι έτοιμη η Αμαλία για κάτι καινούργιο», μας λέει αρχικά η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Για το αν θα ζηλέψει ο Ντίνος: «Νομίζω ότι τίποτα δεν θα είναι απλό για τον έναν και για τον άλλο. Βλέπουμε ότι έχουν τακτοποιηθεί κάπως τα πράγματα μεταξύ τους, κυρίως γιατί η Αμαλία έχει βάλει τα όριά της».

Η πιο δύσκολη σκηνή, μέχρι στιγμής: «Οι σκηνές που αφορούν τη Μιράντα είναι πιο δύσκολες, γιατί είναι πάρα πολλά τα στρώματα πίσω απ’ το τι συμβαίνει στο μυαλό της Αμαλίας.

Απ’ τη μία είναι αυτό που φαίνεται και απ’ την άλλη είναι η καρδιά της που θέλει να είναι ζεστή απέναντι στη Μιράντα και από την άλλη κρύβει πράγματα. Σίγουρα και οι σκηνές τις κακοποίησης».

Τέλος, μας μιλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την προσωπική της ζωή και τον γάμο.

«Ο Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και ο έρωτας γεννιέται ξανά…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας