Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Παράδεισος των κυριών – τελευταίο επεισόδιο: Ο Σίμος εκτός ελέγχου, γίνεται επικίνδυνος

Ο Παράδεισος των κυριών – τελευταίο επεισόδιο: Ο Σίμος εκτός ελέγχου, γίνεται επικίνδυνος

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών», που αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια φτάνει στο τέλος της τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 στις 20:00 και ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία της με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος ήταν καθηλωτικός και γεμάτος ανατροπές, μίση, πάθη και έρωτα. Ο «Παράδεισος» ήταν ένα μέρος όπου όλα τα όνειρα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, κάποια όμως έμειναν προσδοκίες.

Οι επιθυμίες έγιναν διλήμματα, οι αποφάσεις θα γίνουν μοίρα, η αγάπη θα νικήσει τον έρωτα, τα σκοτάδια όλα θα φωτιστούν.

Είναι η ώρα να βγουν όλα στο φως. Το παραμύθι τελειώνει εδώ. Ο καθένας, στο τέλος, θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Παράδεισος των κυριών: Δευτέρα 24 Ιουνίου

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο γάμος των παιδιών Μεμά – Δάφνης και Βύρωνα – Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων.

Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο… που θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν;

Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της…

 

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

«Ο Παράδεισος των κυριών», τελευταίο επεισόδιο τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 20:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις