Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Περικλής Κονδυλάτος για τη σχέση του με την Acun Medya

Ο Περικλής Κονδυλάτος για τη σχέση του με την Acun Medya

«Προτιμώ να μην το συζητήσω δημοσίως, δεν το παίζω ντίβα», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένοι στο Happy Day ήταν σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Γκρέκου. Το “ζευγάρι” του J2US μίλησε για την εμπειρία του από το φιλανθρωπικό show και τις πολύωρες πρόβες που κάνει, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Περικλή Κονδυλάτο για το συμβόλαιο που είχε με την Acun Medya.

«Είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι σου έστειλε ένα εξώδικο η Acun Medya – εμείς το είχαμε διαψεύσει από την εκπομπή – για να μη λάβεις μέρος στο J2US.

Είχε γίνει κάποιο τηλέφωνο και παρερμηνεύτηκε;», ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον Περικλή Κονδυλάτο να της απαντά: «Όχι, δεν έχει γίνει τίποτα».

«Εσένα το συμβόλαιο σου επέτρεπε, ενώ αποχώρησες πριν ένα μήνα από το Survivor, να μπορείς να συμμετέχεις σε ένα show; Συνήθως δεν διεκδικούν με ρήτρα αποκλειστικότητας την παρουσία σου στα τεκταινόμενα του ΣΚΑΪ για ένα διάστημα;», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Προτιμώ να μην το συζητήσω δημοσίως. Ποτέ δεν έχω αρνηθεί να απαντήσω σε ερωτήσεις και δεν το παίζω ντίβα απλά θα ήθελα να μην το αναλύσουμε, γιατί καμιά φορά και να πεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα, παίρνουν αυτό και αναπαράγεται συνεχώς αυτό», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Γι’ αυτό και προτιμήσαμε με την BarkingWell να μην κάνουμε καθόλου δηλώσεις όχι από ύφος αλλά επειδή δεν θέλουμε να αρχίσει να αναπαράγεται και το τίποτα», πρόσθεσε.

«Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι όλα καλά. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με την Acun Medya αλλά κι εγώ να βγαίνω και να διαψεύδω καθετί που ακούγεται… γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά και για την προσωπικότητά μου και για τη ζωή μου», διευκρίνισε κλείνοντας το θέμα ο Περικλής Κονδυλάτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις