Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο πονοκέφαλος της Ελένης Μενεγάκη

Ο πονοκέφαλος της Ελένης Μενεγάκη

Το πάρτι στο MEGA και η ανησυχία στον ΑΝΤ1

Προβληματισμένοι είναι στις εκπομπές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης με το ραβασάκι της AGB την Παρασκευή 9 Απριλίου. Στον ALPHA είναι ανήσυχοι από την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο αφού η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε τελευταία στην κατάταξη, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο και στην ίδια την παρουσιάστρια που διαπιστώνει πως δεν μπορεί να… στρώσει την εκπομπή της. 

Μπορεί λοιπόν στο MEGA να κάνουν πάρτι που ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» ξεπέρασε τον «Καφέ με την Ελένη» αλλά και στο κανάλι της Μεσογείων προβληματίζονται για το πώς θα καταφέρουν να στρώσουν τα νούμερα και να μην είναι συνέχεια up και down με πιο συνηθισμένη κατάσταση τη down!

Αλλά ακόμα και στον ΑΝΤ1 τα πράγματα είναι δύσκολα όταν στο νεανικό κοινό οι Καραμέρος- Χαριτάτος βρέθηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ μάλιστα την Παρασκευή πρόβαλαν απόσπασμα με συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα και στην οποία ποντάριζαν πολύ!

Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 17,5%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15,2%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 13%

 

Επίσης, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 21,6%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 18,6%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 15,5%

 

Πεσμένες όμως είναι και οι τηλεθεάσεις των ενημερωτικών εκπομπών της ψυχαγωγικής ζώνης, αν και η «μάχη» φαίνεται πως γίνεται ανάμεσα σε ALTER και ΝΕΤ, αφού το ΣΚΑΪ βρίσκεται αρκετά πιο πίσω!

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 9,3%

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 9,1%

 

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5%

 

Πάντως, είναι αξιοπερίεργο το ότι παρά την έντονη ειδησεογραφία οι περισσότεροι τηλεθεατές (έστω και οι λίγοι που παρακολουθούν εκείνη την ώρα τηλεόραση) επιλέγουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι το τηλεοπτικό τοπίο, το διαμορφώνουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές με τις επιλογές τους! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε