Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο σκηνοθέτης του “Πρωινού mou” κάνει… νυχτερινή βάρδια (ΦΩΤΟ)

Ο σκηνοθέτης του “Πρωινού mou” κάνει… νυχτερινή βάρδια (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη να κατεβάσει… ρολά είναι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, καθώς στις 14 Ιουνίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα ευχηθούν στους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι.

Κι ενώ οι δύο παρουσιαστές θα ολοκληρώσουν αμέσως μετά τον κύκλο επαφών που έχουν με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων για να αποφασίσουν τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, ένας από τους πιο στενούς τους συνεργάτες, ο σκηνοθέτης της πρωινής ψυχαγωγικής κπομπής Άρης Λυχναράς θα είναι σε… νυχτερινή βάρδια.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης θα παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική έκθεση φωτογραφίας του, με τίτλο «Νυχτερινή βάρδια», η οποία θα γίνει πάνω στο ιστορικό πλοίο «Ηellas Liberty» που αποτελεί και το πρώτο έκθεμα της «Πολιτιστικής Ακτής» του Πειραιά, με ευθύνη του ΟΛΠ.

Αξίζει να αναφέρω ότι το «Hellas Liberty» είναι ένα από τα τρία πλοία τέτοιου τύπου που έχουν διατηρηθεί ως μουσεία στον κόσμο και στους χώρους που κάποτε ήταν γεμάτοι φορτίο για τις ανάγκες των συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και γεμάτο με μνήμες του πολέμου, όταν χρησιμοποιήθηκε για την πόντιση αγωγού πετρελαίου στο στενό της Μάγχης μετά την απόβαση της Νορμανδίας, θα φιλοξενηθεί από τις 23 Μαΐου έως τις  30 Ιουνίου την έκθεση του Άρη Λυχναρά.

Το πλοίο που κάποτε μετέφερε την «ελευθερία» στην Ευρώπη σε καιρό πολέμου, αν και σταματημένο γίνεται σήμερα ένας πυρήνας, ένα όχημα μεταφοράς ιδεών, συνύπαρξης και διαλόγου και αν και στάσιμο μεταφέρει ιδέες, εμπνέοντας τον Άρη Λυχναρά που μας καλεί να δούμε με τις φωτογραφίες του τον Πειραιά τη νύχτα.

Χαρακτηριστικά σημεία της ακτογραμμής το βράδυ, που στέκουν πάντα εκεί για το καλωσόρισμα ή για τον αποχωρισμό, σε αντίθεση με τη συνεχή κίνηση επιβατών και πλοίων. Μία έκθεση που αξίζει να επισκεφτείτε και να αφεθείτε στην οπτική ματιά του έμπειρου σκηνοθέτη, που μέσα από τις φωτογραφίες του δίνει τις εικόνες ενός ήσυχου, αλλά πολύ «ζωντανού» κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονος καβγάς Σκορδά – Λιάγκα για τους δεσμούς και τους χωρισμούς της Ελισάβετ Σπανού!

Συζητούσαν μπροστά στην Μαρία Κορινθίου αν είναι πεσμένο το στήθος της! Σε απόγνωση η ηθοποιός!

Κορόιδεψαν και πάλι το σκύλο του Φώτη Σεργουλόπουλου – Δεν τον έφερε στην εκπομπή!

Η Έλενα Παπαβασιλείου εισβάλλει στο “Πρωινό mou”! Φαίη: “Σε παντρεύω, κουμπάρα”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε