Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πλήρωσε τους… χορούς!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πλήρωσε τους… χορούς!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα χαίρεται ενώ η Μπέττυ… ανησυχεί!

 Ανεβασμένα ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του “Dancing with the stars” αφού κατάφερε να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 31,4% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 30,7% στο νεανικό κοινό.

Απέναντι, στο MEGA η “Παταγονία” κατάφερε να σταθεί… ανταγωνιστικά και να παραμείνει στο χορό των τηλεθεάσεων κάνοντας 20,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 21,7% στο νεανικό κοινό.

Η σειρά όμως, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “4” που ακολούθησε το ριάλιτι έριξε το κανάλι της Μεσογείων στα μονοψήφια αφού έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 9,4% στο νεανικό κοινό. Βέβαια, η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη και ίσως γι’ αυτό και πήγε τόσο… κάτω. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνέχεια, οι “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη ανέβασαν το μέσο όρο τηλεθέασης σε 20,6% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 20,9% στο νεανικό κοινό.

Από την άλλη, μπορεί η Ματθίλδη Μαγγίρα να είναι χαρούμενη από τις υψηλές τηλεθεάσεις του talent show στo οποίo συμμετέχει αλλά η αδερφή της Μπέττυ μάλλον ανησυχεί από την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ALPHA. Αν και η εκπομπή “Exclusive” κατάφερε να σταθεί… αξιοπρεπώς έναντι του ανταγωνισμού κάνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 11,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 12,6% στο νεανικό κοινό, οι τηλεθεατές μόνο… ευχαριστημένοι δεν πρέπει να έμειναν.

Η θεματολογία της εκπομπής ήταν αδιάφορη με κάποια θέματα πολύ παλαιά, παρμένα κυριολεκτικά από τα… αραχνιασμένα ράφια (όπως της πλούσιας κυρίας στο γιοτ της), κάποια άλλα αδιάφορα (όπως μία εστεμμένη σε καλλιστεία που έκανε test drive ενός αυτοκινήτου), ενώ η… exclusive (?!?) θεματολογία συμπληρώθηκε με το πρωτότυπο (?!?)  βίντεο αφιερωμένο στους Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί!

Τελικά, το μόνο ενδιαφέρον ήταν η τηλεοπτική επανεμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα που απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει άνεση και ικανότητες και ότι… το γυαλί την θέλει. Από κει και πέρα κανένα… exclusive ενδιαφέρον σε μία εκπομπή που αν συνεχίσει αυτό το δρόμο θα βρεθεί… exclusive (αποκλειστικά) μόνη της!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε