Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τηλεθεατές… στριμώχτηκαν στο «Σπίτι της Έμμας»!

Οι τηλεθεατές… στριμώχτηκαν στο «Σπίτι της Έμμας»!

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή η καινούργια σειρά «Το σπίτι της Έμμας» με πρωταγωνιστές τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Μπέζο και πολλούς ακόμα καλούς ηθοποιούς.

Βέβαια την παράσταση «έκλεψε» η συμπαθέστατη και γλυκύτατη Έμμα που με τη φωνή της Κωνσταντίνας Νταντάμη εκτελούσε όσα απαιτούσε το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή.

Η σειρά σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάνοντας 38,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,5 στο δυναμικό κοινό, ενώ μάλιστα στις γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών έκανε 42,1. Όπως φάνηκε λοιπόν και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι τηλεθεατές.. στριμώχτηκαν στο «Σπίτι της Έμμας» απολαμβάνοντας την καινούργια σειρά του MEGA. Κάτι που αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές προτιμούν και επιλέγουν τις εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας όταν αυτές είναι καλογυρισμένες με πρωτότυπο σενάριο, αλλά και πολύ καλές ερμηνείες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι MEGA έχει εγκρίνει την παραγωγή 17 επεισοδίων για το «Σπίτι της Έμμας», ενώ αυτή την περίοδο έχουν σταματήσει τα γυρίσματα αφού έχουν ολοκληρώσει τα 6 πρώτα επεισόδια. Έτσι είναι προγραμματισμένο οι μηχανές στα στούντιο της «Φίνος Φίλμ» όπου έχει στηθεί το «Σπίτι της Έμμας» να πιάσουν ξανά δουλειά τον Ιανουάριο. Πάντως, αν η σειρά συνεχίσει όπως φαίνεται να κερδίζει τους τηλεθεατές τότε δεν βλέπουμε ότι το «Σπίτι της Έμμας» θα… γκρεμιστεί φέτος, αλλά θα πάρει έγκριση και για την επόμενη σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε