Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνάντησε στο Μαξίμου τον Γιώργο Παπαδάκη

Όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνάντησε στο Μαξίμου τον Γιώργο Παπαδάκη

Μια συνάντηση που ήδη συζητείται έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον υποψήφιο πλέον και με τη βούλα, ευρωβουλευτή, Γιώργο Αυτιά και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο για να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή και να βγει και η καθιερωμένη φωτογραφία ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου για να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/4/2024) στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1.

Με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη και ενώ οι συντελεστές της εκπομπής συνομιλούσαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

Σύμφωνα με το debater ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή”, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο”.

Γιώργος Παπαδάκης: “Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;”, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

“Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός”, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι” και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις