Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν ο Τάσος Μπερδέσης κέρδιζε το Survival Secret

Όταν ο Τάσος Μπερδέσης κέρδιζε το Survival Secret

Ο Τάσος Μπερδέσης, ο πυγμάχος που εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας (31.05.2021) στη Βάρη, είχε κερδίσει πριν από μερικά χρόνια το ριάλιτι Survival Secret.

Ήταν στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2017, όταν ο Τάσος Μπερδέσης, το θύμα της δολοφονικής ενέδρας στη Βάρη, επιβιβαζόταν στο λεωφορείο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, με προορισμό την Κουρούτα της Ηλείας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του Survival Secret.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο πυγμάχος ξεχώρισε όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου του 2017, ο γνωστός πυγμάχος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η πορεία του στο reality επιβίωσης έλαβε τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέρες αργότερα, η οικειοθελής αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα έφερε πίσω στην Κουρούτα τον Τάσο Μπερδέση.

Έτσι, λοιπόν, ο Τάσος Μπερδέσης συμπλήρωσε την εξάδα του ημιτελικού, στην οποία βρίσκονταν οι: Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Συγγελάκης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης. Από τον ημιτελικό, ο πυγμάχος κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survival Secret μαζί με τους: Γιώργο Μανίκα, Θάνο Πετρέλη, Τάσο Μπερδέση και Αιμίλιο Σακελλαριάδη.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 το reality έριξε αυλαία, μετά από τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Τάσος Μπερδέσης αναδείχθηκε νικητής και κέρδισε το έπαθλο.

Ο Θάνος Πετρέλης είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση, ο Γιώργος Μανίκας στην τρίτη και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης στην δεύτερη.

Media Τελευταίες ειδήσεις