Media

Πάνος Ιωαννίδης: Όλη η ζωή αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όποιος θέλει να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή, μπορεί», λέει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο διακεκριμένος σεφ απάντησε για τον νέο κύκλο του MasterChef, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα, σε μερικές μέρες ξεκινάμε τα γυρίσματα. Εμάς δεν μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε επίσης: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα κοινά. Όποιος θέλει να το καταφέρει, μπορεί να το καταφέρει.

Απλά, κρατάει τη ζωή του απ’ έξω. Όλη η ζωή αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο για να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταύρος Φλώρος: «Πονάει πολύ, το χειρουργείο δεν ολοκληρώθηκε» λέει ο πατέρας του τραυματισμένου παίκτη του Survivor
«Ο Σταύρος είδε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και χάρηκε πολύ με την στήριξη των φίλων του στο παιχνίδι, αλλά και για το ότι τον ανακήρυξαν νικητή» ανέφερε ο πατέρας του
Σταύρος Φλώρος
8