Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Όλα κρέμονται τώρα από μια κλωστή

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Όλα κρέμονται τώρα από μια κλωστή

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00 – Επεισόδιο: 56

Το 1964 έρχεται φέρνοντας σπουδαίες εκπλήξεις, μεγάλους έρωτες, αλλά και δάκρυα. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τον γάμο του Πάρη και της Αμαλίας τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο.

Οι ισορροπίες, οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλώσει την απόγνωσή της να ανατρέψει τις καταστάσεις – ίσως και όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ντέπυ και ο Μάρκος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ροή των πραγμάτων.

Στη σκιά του επικείμενου γάμου ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που του επιτάσσει η λογική και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση.

Σε παρόμοιο κλίμα όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που ενώ θα ‘πρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο…

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

Media Τελευταίες ειδήσεις