Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Προχωρήσαμε σε μήνυση για αυτήν την είδηση, οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι»

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Προχωρήσαμε σε μήνυση για αυτήν την είδηση, οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι»

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς απαντά για όσα είχαν αναφερθεί για τον ίδιο πριν από κάποια χρόνια.

Στο Love it έδωσε συνέντευξη ο Πάρης Σκαρτσολιάς κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του αλλά και την ψευδή είδηση που τον παρουσίασε ως νεκρό από ναρκωτικά, πριν από κάποια χρόνια.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Πάρης Σκαρτσολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ.

Δεν υπάρχει θέμα αν ξεπερνιέται εύκολα ή δύσκολα. Ποτέ των ποτών. Απλώς μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

«Βίωσα μια τρομερή απώλεια, την σημαντικότερη που έχει συμβεί στη ζωή μου που τσακίστηκα. Ζω, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

«Το 2012 γράφτηκε ότι πέθανα από ναρκωτικά. Προχωρήσαμε σε μια μήνυση κατά αναγνώστων που ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει τυπικά και νομικά, από κει και πέρα θεωρώ πως δεν ήταν προσωπικό.

Ήταν μια μόδα αυτό, τότε. Οι γονείς μου εννοείται πως είχαν γίνει έξαλλοι. λογικό είναι»

«Στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, το «Πεφταστέρι» δεν θα με σίγουρα αλλά γιατί. Γιατί έχω μου είχε πει ο Χάρης πως θέλει να πάρει κόσμο που δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση. Αυτή είναι η σύμβαση δηλαδή της σειράς έτσι κι αλλιώς» αποκάλυψε, επίσης, ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο Love It.

Media Τελευταίες ειδήσεις