Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παύλος Κοντογιαννίδης: Το metoo πήρε διάσταση στον δικό μας κλάδο διότι έχει τηλεθέαση

Παύλος Κοντογιαννίδης: Το metoo πήρε διάσταση στον δικό μας κλάδο διότι έχει τηλεθέαση

“Τα ίδια μπορούν να συμβαίνουν στον φούρναρη της γειτονιάς” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Στο πλατό της εκπομπής Action Τώρα βρέθηκε καλεσμένος ο Παύλος Κοντογιαννίδης προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Υποφάντη και την Μιλένα Ηλιοπούλου όπου και μίλησε για όλα όσα ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάτρου.

«Στον άνθρωπο δεν είναι αρκετό ένα ταλέντο και αναφέρομαι γενικά. Χρειάζεται και ένα δεύτερο να ελέγχει την ταπεινότητα του πρώτου. Σε αυτή την υπόθεση δεν θα πάρω θέση με την έννοια του ότι είναι μια διαδικασία που κρατάει έναν χρόνο, υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς για να κρίνουν.

Απλώς είχα πει πως το θέμα είναι αυτός που κατηγορείται για ότι κατηγορείται, αν μέσα του έχει κατασταλάξει αυτός ο ίδιος αν έπραξε σωστά ή λάθος, εκεί θα έρθει η δικαίωση ή θα επαυξήσει για αυτό που κατηγορείται στο μέλλον» εξομολογήθηκε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Σε μια κλίμακα μεγέθους, όλο αυτό μεγεθύνεται στον δικό μας χώρο με την έννοια ότι έχει να κάνει με την προβολή και τα λοιπά. Ενώ τα ίδια θέματα μπορούν να συμβαίνουν στον φούρναρη της γειτονιάς, να έχει ίδια συμπεριφορά ο διευθυντής του τάδε γραφείου και της τάδε εταιρείας.

Δηλαδή αυτή η συμπεριφορά δεν εντοπίζεται μόνο σε έναν κλάδο. Πήρε διάσταση στον δικό μας κλάδο διότι το επάγγελμα είναι τόσο αγαπητό προς τον κόσμο και έχει τηλεθέαση κάποιο θέμα τους».

«Αυτό συμβαίνει ακόμα περισσότερο στον απλό θεατή, ο οποίος κάθεται και κρίνει μερικές φορές σωστά και μερικές φορές λάθος. Αν αγαπάει για παράδειγμα τον Υποφάντη, θα στεναχωρηθεί πολύ περισσότερο αν κάνει κάποιο λάθος παρά ο κυρ Νίκος από την γειτονιά.

Όσο μεγαλύτερη είναι η δημόσια εικόνα, τόσο μεγαλύτερο είναι και το μέγεθος της κριτικής αλλά και της δικαίωσης ή της καταδίκης» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Action 24.

Media Τελευταίες ειδήσεις