«Δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους ανάλογα με τα κιλά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου έδωσε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων. Ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη Δανάη Μπάρκα και για στις δηλώσεις που είχε κάνει για τα plus size μοντέλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τα κιλά της κυρίας Μπάρκα. Μίλησα μια φορά γενικά για τα υπέρβαρα πρότυπα και μετά αυτό πήρε την πορεία που πήρε χωρίς να φταίω. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, να ‘ναι καλά. Είναι πανέμορφη, πολύ καλή στη δουλειά της», δήλωσε.
Πραγματικά, θα ήθελα να κλείσει αυτό το θέμα και να μη με ρωτάτε γι’ αυτό το άτομο, σας παρακαλώ. Έχει παρεξηγηθεί η θέση μου για plus size μοντέλα, δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους ανάλογα με τα κιλά τους. Εγώ αγαπώ και σέβομαι όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.