Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιοι θα… κατεβάσουν τα «Παντελόνια»;

Ποιοι θα… κατεβάσουν τα «Παντελόνια»;

Είναι μία από τις λιγοστές ελληνικές σειρές της φετινής σεζόν. Σήμερα, το MEGA προβάλλει το 6ο επεισόδιο της σειράς «Με τα παντελόνια κάτω» που φαίνεται να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικό είναι ότι το προηγούμενο επεισόδιο σημείωσε 37,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 41,4 στο δυναμικό κοινό. Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό τηλεθέασης στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών, όπου εκεί, το προηγούμενο επεισόδιο σημείωσε 55,3 μέσο όρο.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, αμέσως μετά το Πάσχα οι συγγραφείς του, Βασίλης Σπηλιώπουλος και Άγγελος Χασάπογλου, θα παραδώσουν στα στελέχη του σταθμού τα σενάρια για τα επόμενα 13 επεισόδια, για τα οποία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν γυρίσματα στις αρχές του Σεπτέμβρη και να προβληθούν την επόμενη σεζόν.

Εκτός όμως, από τους πρωταγωνιστές της σειράς, στα «Παντελόνια» συμμετέχουν και άλλοι, γνωστοί ηθοποιοί. Ποιοι πρόκειται να κατεβάσουν τα… «Παντελόνια» τους στα επόμενα επεισόδια; Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο 8ο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο Μάκης Πατέλης, φέρνοντας… ανατροπές σε κάποιους από τους βασικούς ήρωες, ενώ από το 7ο έως το 9ο επεισόδιο θα δούμε την Κλέλια Ρένεση που υποδύεται τη Μαργαρίτα, μια φίλη γιατρό της Σάντρας (Ιζαμπέλα Κογιεβίνα) και την οποία η Σάντρα με τον Άγγελο (Μάριος Αθανασίου) θα γνωρίσουν στο Γιώργο (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) με σκοπό να τον κάνουν να… ξεκολλήσει από την πρώην του. Επίσης, στο 8 επεισόδιο θα δούμε και τον Τάσο Γιαννόπουλο να υποδύεται το Θοδωρή, έναν φυσικοθεραπευτή που θα την πέσει στην Αλίκη (Φωτεινή Τσακίρη) και… θα γίνουν πολλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε