Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής του ALPHA… αναβαθμίστηκε;

Ποιος παρουσιαστής του ALPHA… αναβαθμίστηκε;

Δύσκολη περίοδος και στο τηλεοπτικό τοπίο, με τα διαφημιστικά έσοδα να μειώνονται συνεχώς και τα στελέχη των σταθμών να μην μπορούν να προγραμματίσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν.

Έτσι, θολό παραμένει το τοπίο για πολλούς παρουσιαστές και μάλιστα πρώτης γραμμής, καθώς δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν. Λίγοι είναι οι τυχεροί που ξέρουν από τώρα τι θα κάνουν, με τι μέσα θα το κάνουν και… και… και..και όλες τις λεπτομέρειες τέλος πάντων, που μέχρι πρότινος ήταν ευνόητο να γνωρίζουν.

Στην εποχή λοιπόν της αβεβαιότητας και της μείωσης, των περικοπών και των «κουρεμάτων», λίγοι είναι οι τυχεροί που… αναβαθμίζονται. Στη σπάνια για αυτή την περίοδο περίπτωση λοιπόν, ανήκει ο Γιώργος Δάσκαλος, ο νεαρός παρουσιαστής που τον βλέπαμε κάθε απόγευμα μαζί με το Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA «Δέστε τους».

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο Γιώργος Δάσκαλος υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζςς και για την επόμενη σεζόν. Το ευχάριστο για το νεαρό παρουσιαστή είναι ότι πια θα είναι… επίσημα στην παρουσίαση της εκπομπής αφού το όνομά του θα μπει και στη… μαρκίζα, δηλαδή στους τίτλους αρχής της εκπομπής, εννοείται μετά των Μουτσινά, Ηλιάκη και Καινούργιου, κάτι που δεν γινόταν την προηγούμενη σεζόν.

Οι υπεύθυνοι όμως, του σταθμού, σε συνεννόηση με τους Μουτσινά και Ηλιάκη, αποφάσισαν να… αναβαθμίσουν το Δάσκαλο, αφού είναι σταθερό μέλος της απογευματινής παρέας. Και μπορεί για κάποιους να μην έχει σημασία αλλά η απόφαση αυτή των υπευθύνων του σταθμού, είναι λογικό να ευχαρίστησε το νεαρό παρουσιαστή που είδε, εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του, να αναγνωρίζονται οι κόποι του και να μπαίνει κι αυτός… στη μαρκίζα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε