Media

Πώς μπορείτε να κερδίσετε 4.000 ευρώ από τον Φώτη και τη Μαρία…

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου για να… δραστηριοποιήσουν τους τηλεθεατές τους, αλλά παράλληλα να τους δώσουν την ευκαιρία να κερδίσουν και 4.000 ευρώ. Πώς;

 Ο Φώτης και η Μαρία λοιπόν ρίχνουν… στο χορό τους τηλεθεατές, προτρέποντάς τους να χορογραφήσουν το τραγούδι που έχουν στο σήμα της εκπομπής τους και που έχουν συνθέσει το συγκρότημα «Μέλισσες».
Όποιος θέλει λοιπόν να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχει παρά να συνδεθεί στη σελίδα «ΦΜ Live» στο Facebook και να κλικάρει στο εικονίδιο του διαγωνισμού. Εκεί, ακολουθώντας τις οδηγίες, αφού διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής, στη συνέχεια πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλλει το έντυπο συμμετοχής. Αφού κατεβάσει το τραγούδι ΦΜ, το οποίο παρέχεται στη σελίδα, θα πρέπει να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την παρέα του σε πρωτότυπη χορογραφία του τραγουδιού και μετά να ανεβάσει το βίντεο συμμετοχής του στη σελίδα. Το βίντεο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 60 δευτερόλεπτα και η χορογραφία να εκτελείται από 2 έως 4 άτομα. Ο νικητής λοιπόν θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 4000 ευρώ.
Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής; Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Φώτης και η Μαρία, θα καλούν τους τηλεοπτικούς τους φίλους να κάνουν like στις χορογραφίες, που προτιμούν. Όλα τα βίντεο θα φαίνονται ανάλογα με τον χρόνο, που ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της εκπομπής στο Facebook. Τα 12 βίντεο με τα περισσότερα likes θα περάσουν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού. Στη συνέχεια τα likes τους θα μηδενιστούν και για μία εβδομάδα η εκπομπή θα καλεί το κοινό να διαλέξει τα τρία καλύτερα. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου 2013, όπου τα likes και πάλι θα μηδενιστούν και η εκπομπή θα καλέσει το κοινό να αναδείξει τον νικητή ανάμεσα στα τρία καλύτερα. Όσοι λοιπόν πιστεύετε ότι έχετε το χορό μέσα σας, είναι ευκαιρία να τον βγάλετε στο «ΦΜ Live» και πού ξέρετε…; Ίσως βγείτε και κερδισμένοι κατά 4.000 ευρώ.

Γρηγόρης Μελάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι