Media

Ρένια Λουιζίδου: Η σειρά δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει ό,τι έχει να κάνει με τη θρησκεία

“Αυτή ήταν μία αντίδραση σαν να… έπρεπε να γίνει, σαν να έπρεπε να βγει κάποιος και να πει το αντίθετο, για να αρχίσει ένα debate και να μη συμφωνούμε πουθενά” ξεκαθάρισε η Ρένια Λουιζίδου.

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη σειρά Φόνοι στο καμπαναριό και ορισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε.

«Το θέμα έγινε μόνο στα πρώτα δύο επεισόδια και δεν έγινε καθόλου από τον κόσμο. Υπήρξε μία ευαισθησία ως προς το ότι προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα. Κατά τη γνώμη μου, ήταν εντελώς και μόνο αστείο. Δεν είχε καμία πρόθεση η σειρά να θίξει ό,τι έχει να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Αντιθέτως, η αθωότητα και η αφέλεια των γυναικών που είναι μοναχές και δεν έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και τον υπόκοσμο, το να μπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις πολλαπλασίαζε το αστείο.

Ίσα-ίσα εμείς ποντάραμε σε αυτό το αστείο, εκεί στηριζόμασταν», εξηγεί η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Το κοινό δεν βρέθηκε ένας να μου πει κάτι σχετικό, ότι «ναι μεν αλλά». Αυτή ήταν μία αντίδραση σαν να… έπρεπε να γίνει, σαν να έπρεπε να βγει κάποιος και να πει το αντίθετο, για να αρχίσει ένα debate και να μη συμφωνούμε πουθενά», σχολιάζει στη συνέχεια επί του θέματος η Ρένια Λουιζίδου.

«Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία που έχουν μία αντίθετη γνώμη για το εάν θα πρέπει να γίνεται ένα κωμικό σήριαλ με καλόγριες. Αυτοί προφανώς δεν είδαν το σήριαλ, ήταν ένα πολύ μικρό ποσοστό απ’ ό,τι φάνηκε από την ανταπόκριση της σειράς.

Καλώς έχει καθένας τη γνώμη του, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε συνέχεια», κατέληξε η Ρένια Λουιζίδου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης κωμωδίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας