Σάββατο, 13 Απρ.
21oC Αθήνα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η Νάντια ζητά εξηγήσεις γιατί δεν της είπαν ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η Νάντια ζητά εξηγήσεις γιατί δεν της είπαν ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους.

Σασμός: Τετάρτη 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 93

Η Σάντρα γνωρίζεται με τον Αστέρη που τον κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει. Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της. Ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις, ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους.

Σασμός: Παρασκευή 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 94

Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο, λέγοντάς του πως έχει θέματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Τάσος καταλαβαίνει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο. Η άφιξη της Σάντρας στο χωριό γίνεται θέμα συζήτησης στο καφενείο του χωριού. Η Θοδώρα αρχίζει να σκέφτεται την πρόταση του Γιώργου. Η Μαρίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως όλοι της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό για τον Μαθιό.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις