Κυριακή, 14 Απρ.
24oC Αθήνα

Σοφία Αλεξανιάν: Δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω

Σοφία Αλεξανιάν: Δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω

“Ούτε και ζητώ να έχω όφελος από αυτόν τον άνθρωπο” τονίζει η Σοφία Αλεξανιάν.

Για την φημολογούμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στον καλλιτεχνικό χώρο, ύστερα από την δικαστική του περιπέτεια, μίλησε  Σοφία Αλεξανιάν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε υποστεί στο παρελθόν και την ενδεχόμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

“Θέλω να σας πάω και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και θέλω να σας ρωτήσω πως θα αισθανθείτε σε περίπτωση που γυρίσει πάλι στον χώρο του θεάτρου” σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την εντυπωσιακή ηθοποιό να απαντάει ως εξής.

“Εγώ δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω αλλά ούτε και ζητώ να έχω όφελος από αυτόν τον άνθρωπο”.

“Δεν ξέρω όμως. Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος για τον χώρο αυτόν; Γιατί ξέρω πάρα πολλούς ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν πληγεί από τη συνεργασία μαζί του”.

“Είχαν κλείσει οι δρόμοι τους γιατί τους είχε καταστρέψει, τους είπε ότι: δεν θα βρεις δουλειά ποτέ, θα σου κλείσω τον δρόμο και θα σε καταστρέψω” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Σοφία Αλεξανιάν στην ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις