Media

«Σπίτι με το MEGA» με αφιέρωμα στη χρυσή δεκαετία του ΄60

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» μάς θυμίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο και αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα, τον μετρ του είδους, σε μία βραδιά αναμνήσεων για τους παλαιότερους και γνώσεων για τη νέα γενιά.

Ένα ταξίδι στον χρόνο με οδηγό τη μουσική. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας που συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές.

Διαχρονικά τραγούδια με γνώριμους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλμα», κ.ά.

Ερμηνεύουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Δανάη Λουκάκη, Σπύρος Μπιμπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Λάκης Τζορντανέλλι.

Special guests: Κλειώ Δενάρδου, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Πόπη Αστεριάδη.

Η Ρούλα Κορομηλά με το μπρίο της τραγουδά «Θέλω τα ώπα μου» σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Μάκη Δελαπόρτα.

Ακόμα, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τιμά με την παρουσία του τον Μάκη Δελαπόρτα και μιλά για το όραμα του αγαπημένου ηθοποιού, την ίδρυση μουσείου ελληνικού κινηματογράφου στο Ελληνικό.

Μια βραδιά με αναμνήσεις, αξέχαστα τραγούδια και δυνατά συναισθήματα έρχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας