Media

Σπύρος Μπιμπίλας: “Θα τρίξουν καρέκλες, αν μιλήσουν κι αγόρια για περιστατικά”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο Dot. και μίλησε για τις κινήσεις του ΣΕΗ, έπειτα από τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις, αλλά και για όσα γνωρίζει κι ο ίδιος.

«45 χρόνια που είμαι στον χώρο, μερικά πράγματα με εκπλήσσουν. Όχι ότι δεν ήξερα πράγματα. Κάποια τα ήξερα αλλά όλοι ήταν να μην το πούμε. Είναι βέβαια επικίνδυνο να γράφεις ο καθένας τα εσώψυχά τους στο διαδίκτυο και κάποιοι μπορεί να γράφουν ψέματα. Εμείς είπαμε ότι δημιουργούμε στο ΣΕΗ μία επιτροπή από ψυχολόγους κ.ά. και να δούμε ποιες περιπτώσεις μπορούν να πάνε στην δικαιοσύνη. Είναι πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που λένε ότι δεν θα βγω να μιλήσω γιατί θα πούνε είναι νέα ηθοποιός και το κάνει για να γίνει γνωστή. Για την Σοφία Παυλίδου δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμος. Οι ηθοποιοί που καταγγέλθηκαν παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό.

Το θέμα δεν έχει κορυφωθεί γιατί αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πάρα πολύ σοβαρά κι επικίνδυνα. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει λάθη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την κοινωνία όχι μόνο από τον χώρο μας. Οι παθόντες έχουν έρθει προς εμάς και μιλάνε, οι φερόμενοι θύτες δεν έχουν έρθει ακόμα. Είναι και τα αγόρια πολλά κι αν ανοίξουν το στόμα τους, τότε θα τρίξουν καρέκλες.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη νονά του: «Ήταν από τα πιο αγαπημένα άτομα στον κόσμο»
«Με τον θάνατο νιώθω ότι τους αγαπημένους ανθρώπους κάπως τους ''κουβαλάμε'' και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό», είπε από τη δική της πλευρά η Μυρτώ Αλικάκη, καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ
Φώτης Σεργουλόπουλος
Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε για τον αποκλεισμό αριστούχου μαθητή με αυτισμό από τη σημαία: «Αυτό είναι χυδαίο»
«Μου έκανε εντύπωση ότι ένα παιδί που είναι στο φάσμα του αυτισμού και προφανώς χρειάζεται παράλληλη στήριξη και βοήθεια, κατάφερε να φτάσει σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης», είπε ακόμα
Φαίη Σκορδά
8