Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν έχω δει τον «Εκατομμυριούχο» με τον Αρναούτογλου γιατί δε βλέπω τηλεόραση

“Δεν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, έχουν κλείσει αυτοί οι κύκλοι για μένα” ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρουσίαση και αν έχει δει τον “Εκατομμυριούχο” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το “Στην υγειά μας” θα το δείτε σε επαναλήψεις. Δεν έχω δει την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, βλέπω μόνο αθλητικά στην τηλεόραση. Με έχει καλέσει ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του, αλλά δεν κατάφερα να πάω λόγω παράστασης και πολύωρων γυρισμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω δει τον «Εκατομμυριούχο» με τον Αρναούτογλου γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Δεν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, έχουν κλείσει αυτοί οι κύκλοι για μένα. Με ενδιαφέρει μόνο η υποκριτική, έχω επιλέξει άλλη πορεία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

 

Για τον έρωτα δήλωσε: «Δεν πολυασχολούμαι με τον έρωτα, έχω δουλειές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10