Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας, ξαφνικά μένεις στα αζήτητα και πέρασα μία μίνι κατάθλιψη

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας, ξαφνικά μένεις στα αζήτητα και πέρασα μία μίνι κατάθλιψη

«Κλείστηκα στον εαυτό μου και φοβόμουν να κυκλοφορήσω», παραδέχεται ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έδωσε συνέντευξη στην Ελένη και μίλησε για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με το τραγούδι “Δυνατά” και την απότομη πτώση που ήρθε μετά.

«Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας. Από εκεί που σε ζητάνε όλοι ξαφνικά μένεις στα αζήτητα. Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη μετά την επιτυχία. Κλείστηκα στον εαυτό μου και φοβόμουν να κυκλοφορήσω», παραδέχεται ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

«Ένα πρωτοεμφανιζόμενο παιδί να βγάλει ένα hit και να το τραγουδάνε όλοι; Αυτό γίνεται μία στο εκατομμύριο. Οι γονείς μου, βέβαια, δεν έχουν έρθει σε νυχτερινό κέντρο να με δουν στην Αθήνα αλλά φροντίζω να τραγουδάω εγώ στο Γύθειο για να έρχονται», περιγράφει στη συνέχεια.

«Θα έκανα καντάδα και έχω αφιερώσει πολλές φορές τραγούδι σε κοπέλα. Οι άντρες περιμένουν τις γυναίκες να έρθουν να τους μιλήσουν. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

  

«Ο πατέρας μου έχει την αφίσα μου στην ταβέρνα του και έχει τυπώσει πάνω στα μαντηλάκια τη φωτογραφία μου με το τραγούδι «Δυνατά». Με τη μαμά μου μιλάμε 5 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο. Εύχομαι το κινητό μου να χτυπάει από εκείνη για πολλά χρόνια ακόμα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αναφερόμενος στην οικογένειά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις